Delaney Gayle: Živjeti svoje snove

40,00kn Dostupno
  • AutorDelaney Gayle
  • IzdavačAlinea
  • Šifra30945
  • Broj stranica320
  • Godina izdanja2006
  • Dimenzije16.5x23.5 cm
  • Mjesto izdavanjaZagreb
  • Pismo...
  • Stanje...
  • Uvezmeki
Podijeli:

Živjeti svoje snove

Delaney Gayle

Gayle Delaney: Živjeti svoje snove

kako postati stručnjak za snove


   Priče koje stvara vaš um u snu mogu vas ostaviti u nedoumici ili uplašiti, ali vam mogu i pomoći da do dna istražite svoju ličnost kao i u rješavanju problema iz vašega svakidašnjeg života. U ovoj je knjizi opisana učinkovita tehnika koja će vam omogućiti da se ujutro, nakon što ste navečer legli spavati s nekim osobnim ili profesionalnim problemom na umu, probudite sa snom koji će vam sugerirati nove zamisli potrebne za rješavanje tog problema.

Iz uvoda
   Najvažnija novost koju ćete naći na ovim stranicama jest metoda tumačenja snova, jednostavna, elegantna, i neobično točna, koja se naziva onirički intervju. On gotovo u potpunosti uklanja iskrivljavanja onoga tko tumači san, a s druge strane potiče sposobnost sanjača da otkrije duboko osobno i specifično značenje svoje vizije. Kako budu stjecali iskustvo s oniričkim intervjuom, i profesionalci i početnici će primijetiti da ova metoda skraćuje vrijeme potrebno da se san razumije i povećava sanjačevo uvažavanje obilja primjera intuicije, objektivnosti i kreativnosti kojih je bio protagonist u snu. Nećete morati čekati godinama da biste sanjali korisne i čudesne snove. Pomoću inkubacije možete ih izazvati odmah, sada i uvijek kad to poželite.
   Onirička inkubacija je proces kojim se po volji izazivaju sni korisni za rješavanje problema, liječenje bolesti, ili oni koji vode sanjača prema novim dimenzijama iskustva. Još se od antičkih vremena taj proces primjenjivao na različite načine. Ovaj, opisan u knjizi, je suvremeni način inkubacije, koji sam sama razvila i koji ćete moći primjenjivati uz minimalni napor i s iznenađujućim rezultatima. Otkrivši da ste zaista sposobni upravljati svojim snovima i uz njihovu pomoć rješavati svakodnevne probleme ili doseći nove stupnjeve stvarnosti, osjetit ćete kako surađuju svjesna i "nesvjesna" područja vašeg uma. Ustvari, kako su već i drugi prije vas utvrdili, vjerojatno ćete primijetiti da u snu niste tako "nesvjesni", već da ste svjesni na način različit od uobičajenog.

O autorici
   Prof. dr. sc. Gayle Delaney, psihologinja, osnivačica je Udruženja za proučavanje snova i, zajedno s mr. sc. Lomom K. Flowers, Centra za proučavanje snova u San Franciscu. Godinama se bavi proučavanjem i tumačenjem snova o čemu je pisala u knjigama The Dream Kit: An All-in-One-Toolkit for Understanding Your Dreams; Breakthrough Dreaming: How to Tap the Power of Your 24-Hour Mind, New Directions in Dream Interpretation; Sensual Dreaming: How to Understand and Interpret the Erotic Content of Your Dreams. Njezin je originalni doprinos ovoj temi metoda inkubacije snova i onirički intervju.

 

(P11)

Preporučamo

Top