Jurković Pero | Luković Franjo: Poslovni rječnik

100,00kn Dostupno
Podijeli:

Poslovni rječnik

Jurković Pero | Luković Franjo

 

Urednici: Pero Jurković, Franjo Luković;

Poslovni rječnik

U knjizi je objašnjeno 5800 pojmova, izraza, kratica, procesa i institucija s područja ekonomike i organizacije poduzeća, tržišta, cijena i monetarne ekonomije, menedžmenta i strateškog upravljanja, bankarstva i burzovnog poslovanja, unutrašnje i vanjske trgovine, carine i carinskog postupka, domaćih i međunarodnih financija, računovodstva i revizije, marketinga itd.

"Poslovni rječnik" je u znanstveno-stručnim i poslovnim krugovima dočekan i prihvaćena kao sustavan i cjelovit doprinos našem suvremenom tržišnom gospodarstvu. Na poticaj i sugestije brojnih korisnika (poslovnih ljudi i poduzetnika, stručnjaka, nastavnika i studenata na fakultetima i u stručnim srednjim školama) priređeno je treće znatno izmijenjeno i dopunjeno izdanje. Treće izdanje, uz nove pojmove, sadrži, također, poseban englesko-hrvatski i njemačko-hrvatski rječnik poslovnog nazivlja, svaki s više od 5500 izraza. U knjizi je objašnjeno 5800 pojmova, izraza, kratica, procesa i institucija s područja ekonomike i organizacije poduzeća, tržišta, cijena i monetarne ekonomije, menedžmenta i strateškog upravljanja, bankarstva i burzovnog poslovanja, unutrašnje i vanjske trgovine, carine i carinskog postupka, domaćih i međunarodnih financija, računovodstva i revizije, marketinga i poslovnih komunikacija, distribucije i logistike, promocije i psihotehnike, trgovačkog i gospodarskog prava, osiguranja, poslovne statistike i matematike, makroekonomske politike, informatike i ekologije.

 

Izdavač: Masmedia Urednik: Pero Jurković, Franjo Luković, Đorđe Pribičević, Slaven Ravlić Godina: 1995 Broj stranica: 834 Uvez: tvrdi


KNJIGA JE POTPUNO NOVA NEOTVARANA NEKORIŠTENA IZVAĐENA IZ ORIGINALNOG PAKETA…

 

KNJIGA JE POTPUNO NOVA NEOTVARANA NEKORIŠTENA IZVAĐENA IZ ORIGINALNOG PAKETA…

 

 

 

Preporučamo

Top