Majka Terezija: Dođi, budi moje svjetlo

90,00 kn

Majka Terezija: Dođi, budi moje svjetlo

Privatna pisma “Svetice iz Calcutte”

Ova potresna knjiga izazvala je veliku pažnju svjetske javnosti jer su u njoj sabrana do sada većinom nepoznata i nedostupna privatna pisma Majke Terezije.

Kroz ta pisma, izvatke iz osobnog dnevnika i druge ovdje objavljene zapise ova knjiga poput duhovne autobiografije nanovo prolazi kroz život “svetice iz Calcutte”. Tako biva osvijetljena sva njezina svetost te se otkrivaju dubine i bogatstvo njezina nutarnjeg života ali i dugotrajna duhovna pustoš, tamna noć duše koja više od svega svjedoči o prokušanosti njezine vjere.

Ovo iznimno djelo bit će duhovni putokaz svima koji ga budu čitali – svi koji se nalaze u bilo kojem obliku tame u iskustvu i vjeri Majke Terezije moći će pronaći utjehu i ohrabrenje:

  • pisma i zapisi pretočeni u intimnu autobiografsku ispovijest najveće žene našega doba
  • svjetski izdavački hit, knjiga koja je tjednima bila u vrhu top ljestvice bestselera New York Timesa, Amazona i drugih najuglednijih svjetskih ljestvica čitanosti
  • prvo hrvatsko izdanje tiskano u 5.000 primjeraka
  • posebna zanimljivost hrvatskoga izdanja jest u tome što ono, za razliku od svih drugih, ima povlasticu sadržavati i tri izvorna faksimila pisma Majke Terezije pisana na hrvatskom jeziku.

Knjiga koja će Vas potresti i ganuti do dna duše

(R10)

Šifra: 20257-7903 Kategorija: