Martin George R.R.: Gozba vrana

220,00 kn

George R.R. Martin: Gozba vrana

Knjiga četvrta ciklusa Pjesma leda i vatre

Bitka za Željezno prijestolje je, bar se tako čini, na trenutak zamrla kad su ugasli životi pretendenata na opasno zanimanje Kralja Sedam kraljevstva. Neproglašeno primirje traje dok se skupljaju snage za novi obračun, no tko se usuđuje pokušati podići stijeg u ratom uništenim područjima? Za sada nitko.
Cersei vlada kao regent umjesto svog sina Tommena, Ayra u izbjeglištvu želi usavršiti svoje vještine, Samwise će naći novo zanimanje, a Brianne će pokušati ispuniti obećanje i pronaći Ayru i Sansu. Za to vrijeme neki igrači za koje smo mislili da ih više nećemo vidjeti i drugi koji već dugo čekaju u sjeni ponovno će pokušati prirediti figure za novu rundu u igri prijestolja.

U «Gozbi vrana», prvom od dva dijela gigantskog romana koji je nastao kao most između dvije trilogije George R.R. Martin prikazao je samo neke od brojnih likova, dok su drugi, kao Jon, Tyrion i Daenerys vidljivo odsutni u ovoj knjizi i pojavit će se u drugom dijelu pod naslovom «Ples Zmajeva».

«Gozba vrana» Georgea R.R. Martina sigurno je knjiga koju su štovatelji fantastike posljednjih godina najviše iščekivali.

 

(KM8)

Na zalihi

Šifra: 51818 Kategorija: