Meyer Stephenie: Praskozorje

120,00 kn

Stephenie Meyer: Praskozorje

deseto izdanje,odlično sačuvani primjerak

knjiga ime posvetu

Praskozorje

Naizgled, Forks je isto mjesto kao i oduvijek; kišovito, malo, zabačeno. Pod krinkom svakodnevice, međutim, krhko savezništvo dvaju plemena što tu neopaženo obitavaju već više od stoljeća dolazi na dosad najveću kušnju.

Vampirska obitelj Cullen, sastavljena od pobornika mirnog suživota svojega i ljudskog roda, sprema se za velik dan u životu Edwarda, vječnog sedamnaestogodišnjaka. Edward je pronašao družicu voljnu odreći se ukupnog ljudskog života zato što ga voli: Bellu Swan, kćer šefa mjesne policije, koja je netom maturirala i već je spremna reći ono sudbonosno uzimam. Brak s Edwardom za Bellu znači i mukotrpan, dugotrajan proces preobrazbe u vampiricu.

Bellina promjena prekršit će osnovni uvjet vjekovnog mira između Cullenovih i prastanovnika Forksa, indijanskog plemena Quileute. Pojedini Quileutei poprimaju obličje vukodlaka u blizini vampirske prijetnje kako bi zaštitili najbliže. Trpjeli su Cullenove sve ovo vrijeme samo zato što nisu ugrozili nijedno ljudsko biće. Jacob Black, sin poglavice plemena, odrekao se i položaja vođe vučjeg čopora i svoje ljubavi prema Belli zbog općeg dobra. Ali njezina skora i nepovratna promjena dovest će ga do točke pucanja…

Praskozorje je trijumfalni završni nastavak serijala Sumrak Stephenie Meyer, tetralogije koja je osvojila čitateljska srca diljem svijeta.

 

(KM4)

Šifra: 21566-8999 Kategorija: