Milivojević Zoran: Psihologički spisi

90,00 kn

Zoran Milivojević: Psihologički spisi

 

U trećoj knjizi  sabranih tekstova koje je Milivojević objavljivao u dnevnom listu Politika nalaze se tekstovi objavljivani  od rujna 2014. do rujna 2017. Baveći se različitim aktualnim pitanjima i važnim životnim temama s kojima se svakodnevno susrećemo autor već skoro deset godina piše prave male „psihoterapeutske tekstove“ koji nam pomažu da bolje razumijemo sebe, druge i društvene pojave. Vođen idejom da kratki i jasno napisani tekstovi mogu pomoći čitatelju da se orijentira i nađe izlaz iz problema suvremenog življenja, utemeljio je socijalnu psihoterapiju, koja koristi medije kako bi terapijske poruke doprle do šire publike. Cilj ovih poruka je da ispravi naše logike izgrađene oko pogrešnih uvjerenja – iracionalne psihologike.

Prije ove knjige sabrane kolumne su objavljene u knjigama Uloviti ljubav  sa tekstovima od ožujka 2009. do rujna 2011, u knjizi Psihologike svakodnevnog života s tekstovima od rujna 2011. do rujna 2014., a u četvrtoj knjizi Roditeljovanje – O optimalnom odgajanju na jednom mjestu, sabrani su svi tekstovi  u kojima se Milivojević bavi problemima odgoja objavljivani od ožujka 2009. do rujna 2017.

O ljubavi i vezama, djeci i roditeljima, osjećajima svakodnevnim životnim problemima.

Tekstovi koji dokazuju da je svako ljudsko ponašanje logično – psihologično.

Kako nam »psihologike« mogu pomoći da bolje razumijemo sebe, druge i društvene pojave?

Što ima u tekstovima zbog kojih autora na Facebooku prati 140 tisuća ljudi?

Milivojević je stručnjak s izvanrednim talentom da kompleksne psihološke fenomene veoma jasno i točno približi čitatelju.

Dr Ivan Nastović, psiholog i psihoterapeut

 

 

 

(P11)

Nema na zalihi

Šifra: 57267 Kategorija: