Putem svile do bogatstva

140,00 kn

Putem svile do bogatstva

KAKO MOŽETE ZARAĐIVATI INVESTIRAJUĆI U NOVOOTKRIVENO AZIJSKO BLAGOSTANJE

Azija je danas svjetska priča o rastu broj 1. Dalekovidni investitori ostvarit će enormne profite ulažući u kompanije koje imaju koristi od azijske povijesne transformacije. U djelu Putem svile do bogatstva skupina prvoklasnih financijskih analitičara i novinskih urednika upućuje vas na prave kompanije, prave sektore i prave strategije.

Naučit ćete kako ubrzane integracije Azije u svjetskog gospodarstvo…zaraditi na pritiscima koje azijski rast stavlja na dobra i resurse…predvidjeti promjenu potreba azijskih potrošača u sektorima financijskih usluga, zdravstva i farmaceutike, komunikacija i drugim industrijama.
Autori nude snažnu potporu za nekoliko provokativnih tvrdnji; da je Indija, a ne Kina, najbolja azijska investicijska destinacija; da će cijena zlata zasigurno eksplodirati; kao i mnoge druge. Osvjetljuju globalne ekonomske promjene koje će odrediti sudbinu američkog dolara kao rezervne svjetske valute; i daju najnoviji pregled ključnih globalnih sigurnosnih pitanja koje svaki investitor mora razumjeti, bez obzira gdje ulagao.

Kratki sadržaj:

Sve ovisi o ljudima:
Novi srednji sloj, Azijski put do blagostanja, Velika usporedba
Rizično poslovanje:
Igre moći, Strune u vjetru, Izgubljeno jamstvo
Trendovi u budućnosti:
Nova poljoprivredna revolucija, dodavanje goriva globalnom rastu, Draž megatrenda, Azijska gospodarstva u razvoju

Na zalihi

Šifra: 54155 Kategorija: