Milivojević Zoran: Uloviti ljubav

90,00 kn

Zoran Milivojević: Uloviti ljubav

Od ožujka 2009. autor redovito objavljuje tjedne kolumne u dnevniku Politika, a sve je kolumne do sada objavio u četiri knjige. Uloviti ljubav prva je od njih u kojoj su na jednom mjestu prikupljene 133 kolumne o ljubavi i partnerstvu koje je autor objavio u tadašnjim subotnjim izdanjima Politike od ožujka 2009. do rujna 2011. godine.

U svojim kolumnama Milivojević je obrađivao teme za koje je smatrao da bi mogle koristiti svima koje zanimaju psihološki problemi suvremenog života – ljubav, partnerstvo, odgoj, privlačnost, ljubomora, razočaranje, sumnja, strast, paralelni odnosi i, općenito, emotivni odnosi među ljudima. . Oni su poredani kronološki, onako kako su objavljeni, a nekoliko ih je reakcija na trenutni događaj koji je obilježio taj trenutak.

U pripremi knjige na neki je način – svojim komentarima i prijedlozima za nove teme bila uključena mala, intelektualna zajednica prijatelja s Facebooka, koja je predložila nekoliko desetaka naslova za knjigu. Naslov Uloiti ljubav odabran je upravo zato što odražava zbunjenost suvremenog čovjeka i njegovu potrebu da definira i razumije brojne pojave povezane s ljubavlju. Budući da je u modernom društvu „lov na ljubav“ sve teži i neizvjesniji.

O ljubavi, vezama, zaljubljivanju, seksu, braku …
O monogamiji, ljubavi prema djeci, ljubomori, povjerenju …
O strasti, psihološkom ugovoru, samopotvrđivanju …
O razvodu, filofobiji, udvaranju, poštenju …
O dubokim temama jasno i lepršavo!

 

(P12)

Nema na zalihi

Šifra: 57226 Kategorija: