Hunter C. Roy: Umeće hipnoze

120,00 kn

C. Roy Hunter: Umeće hipnoze

Svladavanje osnovnih tehnika

Kako koristiti hipnozu na pouzdan i siguran način? Št0 raditi kada je osoba u transu? Kako nam sve može pomoći autohipnoza? Kada je hipnoza djelotvorna i gdje su granice njene primene? – samo su neka od pitanja na koje ćete naći odgovore u knjizi koja sadrži i mnogo praktičnih informacija i tehnika namjenjenih profesionalcima, ali i početnicima.

Bilo bi zabavno tvrditi da je ova knjiga pomalo sablasna i zagonetna. No, to ne bi bilo točno, jer ona predstavlja veoma informativan znanstveni test o važnoj temi koja svakim danom stječe sve veće priznanje i od osobnog je značaja za sve: o HIPNOTERAPIJI. Roy Hunter je stručnjak u svom području, a knjiga je posebno odabrana da produži djelo „velikog majstora hipnoterapije“, pokojnog i poštovanog Charlesa Tebbetsa koji je dao veliki dopri­­nos umijeću/znanosti hipnoze.

Hipnoza više nije obavijena sjenkom. Na jasnom svjetlu razumjevanja, ona je priznata kao izuzetno sredstvo kontrole najvećeg ljudskog dara: uma. Dovoljno je da pogledate sadržaj da biste shvatili značaj ove knjige  iz koje ćete naučiti kako da ovladate svojim umom umjesto da on vlada vama.

Kako razriješiti konflikte volje i nesvesnog uma?

Kako pravilnom hipnozom usmjeriti moć nesvjesnog uma?

Na kojim principima je zasnovana pravilna hipnoza?

Što se nalazi u etičkom kodeksu hipnotizera i hipnoterapeuta?

Tehnike i praktične informacije za profesionalce i početnike.

Uprkos njene dokazane djelotvornosti, brojne zablude i strahovi i dalje sprečavaju razvoj i širenje medicinske hipnoze. Ova knjiga ima kapacitet da ohrabri pojedince da koriste hipnotičke tehnike i otključaju skrivene moći nesvjesnog uma.

Dr Zoran Milivojević, psihoterapeut,

 

 

 

(P6)

Na zalihi

Šifra: 57257 Kategorija: