Avia Munoz Rodrigo: Životi Zemljana

50,00 kn

Rodrigo Munoz Avia: Životi Zemljana

Šta ako se baš u ovom trenutku rađa potpuno novi poredak, novo društvo, novi svemir?

Petak 22. studenog, životi Marije, Pedra, Paule i Eduarda, sa svim promjenama, problemima i iluzijama, bit će uzdrmani nevjerojatnim događajima koji će ostaviti posljedice i u njihovom gradu i čitavom planetu. Ta dvadeset četiri sata promijenit će povijest čovječanstva i navesti junake i čitatelje romana na promjenu načina razmišljanja o svemu za što su mislili da im bezuvjetno pripada, o svemu što su uzimali zdravo za gotovo – o ljubavi, stvaralaštvu, ludilu, slobodi, avanturama, međuljudskim odnosima, samoći…

Rodrigo Munjos Avia predstavlja nam ovim romanom splet priča i likova crtajući mapu društva u kom su svi previše zauzeti rješavanjem problema u svojim „ovozemaljskim životima“. Napisan u realističnom ključu, ali na granici sa znanstvenom fantastikom, roman Životi Zemljana osvaja čitatelje svojim zapletom, ritmom, strukturom i upečatljivim likovima.

Nakon uspjeha romana Psihijatari, psiholozi i drugi bolesnici pisac se vraća s ne manje provokativnim romanom prožetim misterioznom atmosferom, s ironičnim i humorističnim osvrtom na sve ono što jesmo i sve ono što nismo i na postojanje drugih svetova koji nas nadilaze.

(KM2)

Na zalihi

Šifra: 60827 Kategorija: