Česta pitanja

Ako imate bilo kakvih problema vezanih uz web narudžbu, uvijek nas možete kontaktirati putem našeg e-maila i telefona. Na taj način možete napraviti i narudžbu, a potrebni podatci za narudžbu su: ime i prezime, adresa za dostavu, e-mail i telefonski broj.

Ako imate posebne zahtjeve što se tiče dostave i plaćanja, molimo da nam se obratite, kliknite ovdje za kontakt.

Nakon zaprimljene narudžbe dobit ćete u automatskom e-mailu internetske trgovine prikaz ispunjenog općeg naloga za prijenos (opće uplatnice) na temelju kojeg ćete izvršiti uplatu u bilo kojoj banci, pošti, FINA-i ili internet bankarstvom. Naručene knjige u mogućnosti smo dostaviti nakon što uplata bude vidljiva na našem transakcijskom računu.

Sve naslove iz naše ponude možete pretraživati sami izravno u našoj internetskoj trgovini putem pretraživača na njezinu vrhu. Knjige koje su na polici u Antikvarijatu dnevno su usklađene s internetskom trgovinom, ono što je na polici - to je i na webu! Ako imate bilo kakvih nedoumica ili su Vam potrebne dodatne informacije, uvijek nas možete kontaktirati.

Knjige možete naručiti:

  • izravno u našoj internetskoj trgovini koristeći opciju "DODAJ U KOŠARICU", registracija nije potrebna
  • telefonom, e-mailom kliknite ovdje za kontakt.

Knjige šaljemo u inozemstvo, na područje cijeloga svijeta, Hrvatskom poštom, kao preporučenu pošiljku, kao paket ili tiskanicu po cjeniku Hrvatske pošte, za Vas uvijek biramo najpovoljniju mogućnost. Za zemlje EU šaljemo GLS-om ako je cijena povoljnija od Hrvatske pošte.

Ako naručujete iz inozemstva, knjige možete platiti kreditnom ili debitnom karticom, Western Unionom, Paypalom ili iznos možete uplatiti direktno na naš devizni transakcijski račun.

Očekivano vrijeme dostave na Vašu adresu je sljedeći radni dan za narudžbe obrađene do 14 sati. Vikendom GLS dostavna služba ne dostavlja pošiljke. Nakon obrade narudžbe obavještavamo Vas e-mailom o točnom danu dostave, a GLS dostavna služba na dan dostave šalje e-mail s okvirnim vremenom isporuke u intervalu od 3 sata i s kontakt brojem Vašeg dostavljača.

Knjige šaljemo na područje Zagreba, čitave Hrvatske i cijeloga svijeta.

Naručene knjige možete preuzeti osobno u Antikvarijatu Biblos, Palmotićeva 28 (križanje Đorđićeve i Palmotićeve ulice), Zagreb, radnim danom od 09 do 20 sati, subotom od 09 do 14 sati te na taj način uštedjeti trošak dostave.

Svakom kupcu javimo kada su knjige spremne za preuzimanje pa je potrebno pričekati našu obavijest putem e-maila ili telefonskog broja koji ste ostavili kao kontakt u Vašoj narudžbi.

Cijena dostave u Republici Hrvatskoj  je 4 EUR (plaćanje karticom ili uplata na transakcijski račun) dostava pouzećem je 5 EUR, a za narudžbe u iznosu većem od 70 EUR dostava je besplatna.

Očekivano vrijeme dostave na Vašu adresu je sljedeći radni dan za narudžbe obrađene do 13 sati. Vikendom GLS dostavna služba ne dostavlja pošiljke. Nakon obrade narudžbe obavještavamo Vas e-mailom o točnom danu dostave, a GLS dostavna služba na dan dostave šalje e-mail s okvirnim vremenom isporuke u intervalu od 3 sata i s kontakt brojem Vašeg dostavljača.

Za sve promjene narudžbe, bilo da su vezane uz adresu dostave ili proizvode, možete nas kontaktirati putem naše e-mail adrese info@antikvarijat-biblos.hr ili telefonskog broja +385 1 48 16 574.

Cijena dostave u Republici Hrvatskoj  je 4,50 EUR (plaćanje karticom ili uplata na transakcijski račun) dostava pouzećem je 5,50 EUR, a za narudžbe u iznosu većem od 70 EUR dostava je besplatna.

Top